Nejnovější recenze ze sekce Televizní antény DVB-T a DVB-T2
Pěkné provedení, funguje.
- velký dosah
I tam kde jsme měli mizerný signál a chytali max. 10 programů, které nebyly v dobré kvalitě, teď naladíme přes 30 programů a ani obraz nepřeskakuje.
Anténu používám pravidelně ke spokojenosti zákazníků
Nefunguje
Poměrně snadná kompletace a montáž. Funkčnost daná v mém případě ideálními přijímacími podmínkami - přímá viditelnost vysílače Kleť vzdáleného cca 15 km.
snadná instalace, filtr LTE
- Nekvalitní příjem,nejraději bych anténu vrátil
Vyberte jinou značku
funguje
Nevyhovuje v daných příjmových podmínkách
- nesplňuje parametry uvedené ve výrobku
bohužel výrobek nelze vyzkoušet
- snadná instalace, opravdu široký příjem kanálů i při slabším signálu. Doporučuji.
SUPER
- Ostatni anteny selhaly. Tato bere i slaby signal, kde si smerove anteny ani neskrtly. Mam k ni zesilovac.
Anténa perfektní
- Moc pěkný design
- integrovaný koaxiální kabel
- v místě s dobrým signálem chytá dobře
- v místě se špatným signálem chytá mizerně
Na sídlišti ve středně velkém městě chytá v 7 patře asi 25 programů přes set top box Emos 190S. Ale jakmile zkoušíte tutéž sestavu v přízemí, tak chytnete sotva 5 programů, které navíc velmi často vypadávají a kostičkují.
V místě se slabým signálem je zcela nevhodná a to i při nastavení zesílení na maximum.
kvalitní anténa
Jsem v místě se špatným signálem, ale s touto anténou je vše zcela perfektní. Velká spokojenost.
vše Ok
Emos EM-HDC3
Přidáno: 24. července 2023
(naposledy upraveno 24. července 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
Pripojila jsem antenu k nasemu set-top-boxu, polozila na okenni parapet a okamzite fungovala, intuitivne, bez komplikaci - a my tak levne ziskali misto 6-8 kanalu ze vzduchu asi 30+ dalsich a to ze vsech moznych vysilacu. Uz zadne poruchy kdykoliv se nekdo projde po mistnosti, signal je kvalitni a stabilni. Cena dobra. Problem ze je nase okno zastineno stromy a tak jsme meli spatny prijem na antenu v mistnosti vyresen.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »