Nejnovější recenze ze sekce Televizní antény DVB-T a DVB-T2
- chytnu na ní všechen signál co potřebuji
- pěkné a líbivé provedení
- jednoduchá instalace
- Nízká cena
Tohle zařízení mi dodá signál do TV i když je postaveno v místnosti vedle TV což se mi před tím nedařilo a navíc nevyžaduje žádnou další instalaci nebo kabely, prostě jsem to postavila vedle TV a funguje skvěle.
- Super chytá signál
- Asi nefunkční kus....
Tuto anténu za své zkušenosti nedoporučuji
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Vážíme si času, který jste recenzi věnovali a mrzí nás, že nejste s výrobkem spokojeni. V tomto případě je možné odstoupit od kupní smlouvy do 14. dnů od převzetí a výrobek vrátit.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.cz
Ok
- Balení obsahovalo vše potřebné
- Anténa se snadno instaluje
- Bohužel, příjem je z této antény mizerný
Kdysi jsem koupil DVB T2 anténu na Alixpressu. Přijímá dobře, ale občas TV vypadne obraz, nebo kostičkuje. Myslel jsem, že tahle větší anténa se zesilovačem bude mít lepší příjem. Opak byl pravdou. Televize spíš nešla, než fungovala. Pořád hláška "není signál". Anténu jsem vrátil zpět. Za ty peníze není k ničemu. Nevím, zda zkusit venkovní?
- Konečně kvalitní příjem
- Cena/výkon
- naladila vše
Dostačně citlivá, nemám výhrady, naladila vše bez problémů, až jsem byl překvapen.
- anténa je dobrá
Taková malá anténa a jaký má výkon. To jsem nečekal. Opravdu super. Ok.......
- Funguje
- Celkem dobře zpracováno
- Píská !!!
Kupoval jsem tento zdroj jako náhradu za zdroj k meteostanici. Originální zdroj jemně pískal a to mě dohnalo až ke koupi nového napájecího zdroje. I když tento zdroj vypadá jinak fajn, meteostanice s ním funguje a díky konektorům a možnosti volby napětí ho do-pasujete k více zařízením, tak po zapojení píská a střídavě bzučí 2x více než originální zdroj. Takže pro můj účel úplně na nic. Pokud potřebujete zdroj do dílny nebo k občasnému napájení nebo dobití nějakého zařízení, mohu jen doporučit. Pokud ale chcete zdroj používat k něčemu co jede nonstop a doma v tichu, tak je to jako by jste doma měli včelí úl. V tichu ho nepřeslechnete.
- Bydlím na hranicích, anténa chytá všechny 4 multiplexy. Ten čtvrtý tady pŕitom nemá pokrytí. Dále chytá Polsko a Německo. A to je na půdě a je nasměrovaná do vnitrozemí. Zesilovač používám. Myslel jsem, že budu muset mít na Německo druhou anténu a ona to zvládne sama! Dosud jsem měl satelit.
Velice dobrý příjem signálu.
Spokojenost, splnilo očekávání.
- produkt odpovídá popisu
Objednala jsem tuto anténu protože jí mám vyzkoušenou a funguje bezvadně
Slabá anténa kde je slabý signál. Nejde naladit televize. To je spíš do města ne na dedinu.
- Nefunkční produkt
Reakce značky EVOLVEO
děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností.
Mrzí nás, že máte se zařízením potíže. Obraťte se prosím na naši technickou podporu [email protected] , kde s Vámi vzniklou situaci dořešíme k Vaší spokojenosti.
Přeji Vám hezký den.
Anténa dostatečně splňuje účel, pro který jsem si ji objednal.
- nqprostá spkojenost a kvalita
- nevím o žádné, alespoň zatím
Dobrá anténa
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »